Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Shenzhen Swift Automation Technology Co., Ltd. 86--15919214948 sales@sz-swift.com
Νέα Λάβετε προσφορά
Αρχική Σελίδα - Νέα - Είναι εντάξει χρήση άλλο διαφορετικό νάυλον καλώδιο συνδέει την αυτόματη μηχανή SWT25100D δεσμών καλωδίων;

Είναι εντάξει χρήση άλλο διαφορετικό νάυλον καλώδιο συνδέει την αυτόματη μηχανή SWT25100D δεσμών καλωδίων;

August 5, 2022

Πρόσφατα, ο πελάτης Α από την Ινδονησία χρησιμοποιεί άλλους νάυλον δεσμούς καλωδίων εμπορικών σημάτων στην αυτόματη μηχανή SWT25100D δεσμών καλωδίων.

Είναι σαφές ότι SWT25100D δεν μπορεί να λειτουργήσει καλά.

Με επιτρέψτε να αναθεωρήσω τη διαδικασία.

Κατ' αρχάς, το πρόσωπο κάλεσε το Α που ήρθε σε επαφή με και που ενημερώθηκε με η επιχείρηση θέλησε να αγοράσει SWT25100D. Ήξερε τις εργασίες μηχανών καλά από την επιχείρηση αδελφών του (αυτή η επιχείρηση έχει αγοράσει SWT25100D και T25100 μαζί).

Ενημέρωσα ακριβώς ότι το Α SWT25100D μπορεί να χρησιμοποιήσει μόνο T25100 αλλά δεν είπε τους λόγους. Αυτός μπορεί να μην κάνει το Α να το θυμηθεί βαθειά.

 

Δεύτερον, αφότου έφθασε η μηχανή στην επιχείρηση, το Β με ήρθε σε επαφή με, και το γίνοντα Γ επικοινωνεί με με. Είναι το ελάττωμά μου, ξέχασα να πω στο Γ για να μην χρησιμοποιήσω άλλους δεσμούς καλωδίων. Μετά από πήρε τα βίντεο, βρήκαμε δεν χρησιμοποίησαν T25100 η τόσο αυτόματη μηχανή εγκαταστάσεων δεσμών καλωδίων δεν μπορεί να λειτουργήσει καλά.

 

Σε μια λέξη, η αυτόματη μηχανή δεσμών καλωδίων χρησιμοποιεί γενικά τους ειδικούς νάυλον δεσμούς καλωδίων που είναι με την καλή ποιότητα (όπως ισχυρότερος, καμία σάλιασμα/λάμψη/δεν παραμορφώνει).

Εάν η ανάγκη για να χρησιμοποιήσει άλλους δεσμούς καλωδίων εμπορικών σημάτων, pls προσαρμόζει τη μηχανή δεσμών καλωδίων βασισμένη στα νάυλον περικαλύμματα δεσμών δειγμάτων.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες ή ανάγκες, pls ελεύθερος να μας έρθει σε επαφή με.